Jumaat, 27 Ogos 2010

Kem Seri Keluang, Besut Terengganu

Bismillahirrahmanirrahim..




TARIKH:24/07/10



Alhamdulillah...Akhirnya tercapai juga hasrat nak mendaki...walaupun hanya bukit bukan gunung.Tapi tak pa, walaupun hanya bukit dapat pengalaman baru..Mulanya memang susah nak dapat permission from my mum plus da kelas pulak time tu....Akhirnya dengan kuasa pujukan di saat akhir dapat juga mengubah keputusan umi...



Kenangan yang tak mungkin di lupakan...di puncak bukit..Hmm....dapat tengok pemandangan dari atas bukit...SubhanAllah..cantik sangat...mampu tersenyum walaupun masa tu memang kekurangan tenaga.Separuh perjalanan mendaki tu dah penat.Ishk2..tu lah akibat jarang bersukan..Aduh...tak patut...tak patut...salah satu faktor menyebabkan semput..


Antara gambar-gambar menarik......





" dan ( Dia juga mengendalikan ) apa yang  Dia ciptakan untukmu di bumi ini dengan berbagai jenisdan macam warnanya.Sungguh, pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda ( kekuasaan Allah ) bagi kaum yang mengambil pelajaran " ( An-Nahl:13)






2 ulasan:

FARHI PAUZI berkata...

Tahniah...dpt jgk pnjat bukit akhirnya...=)

syahirah berkata...

haha....tq...:)